Bestellen en bezorgen

Lees hier de veelgestelde vragen over het bestellen en bezorgen in mijn winkel. Mocht je een vraag hebben die er niet bij staat, stuur mij dan een bericht.

Wat zijn de bezorgkosten?

De standaard verzendkosten zijn €3,95. Dit geldt voor verzendingen binnen Nederland. De verzendkosten binnen Europa verschillen. Naar bijvoorbeeld België en Duitsland, zijn de verzendkosten €9,95.

Bij een bestelling boven €75,00 betaal je geen verzendkosten

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. Veel van mijn producten zijn handwerk en ik prefereer kleine oplages boven massaproductie. De levertijden verschillen daarom per product. Kijk dus goed naar de levertijd die wordt vermeld bij het product.

Direct leverbare producten besteld in het weekend worden op maandag verzonden. In geval van een feestdag, anders dan het weekend, wordt je bestelling de dag daarna verzonden.

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je hiervan bericht met een track & trace nummer.

Wil je een aangepaste bezorgdatum omdat het bijvoorbeeld om een cadeautje gaat, vul dan het gewenste bezorgmoment in bij het plaatsen van je bestelling. Je kunt mij ook laten weten of je er een persoonlijk bericht bij wilt. Ik kan helaas geen garantie geven dat het pakketje precies op die (verjaar)dag wordt bezorgd: dat is afhankelijk van de bezorgdienst.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Om zo min mogelijk plastic te gebruiken verzend ik alle bestellingen in papieren enveloppen of kartonnen (brievenbus)doosjes met papieren opvulmateriaal.

Wat zijn de betaalopties?

Als je een product rechtstreeks via deze website besteld krijg je een factuur toegestuurd, zodra die voldaan is stuur ik het product op.

Bestel je via mijn etsy winkel? Dan kun je onder andere met ideal en creditcard betalen.