“Het was ontzettend leuk om samen met Elbrich het logo voor mijn bedrijf te bedenken en uit te werken. Ze luisterde oprecht naar mijn verhaal, kwam met creatieve ideeën en was zeer precies en gedegen in de uitvoering van de verschillende logovoorstellen. Het was bovendien ook erg plezierig om samen te sparren over hoe het logo moest worden, en ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Bedankt!”

Beppie Gorter
Marketeer en kleermaker

“Elbrich is de vaste vormgeefster voor het Woonbootmuseum. Zij heeft inmiddels de vormgeving van een hele lijst van uiteenlopende zaken verzorgd: het magazine over de geschiedenis van het schip, de brochure voor het museum, verschillende ansichtkaarten, het logo, mokken, een linnen draagtas etc. Daarnaast heeft zij voor de expositie aan boord een prachtige animatie gemaakt die zeer verhelderend werkt voor bezoekers. Het is altijd prettig samenwerken met haar. Als uit een testfase blijkt dat iets beter kan staat Elbrich er altijd voor open om tot een nog mooier resultaat te komen.”

Vincent van Loon
Woonbootmuseum Amsterdam

“Elbrich heeft drie sites voor ons gemaakt. Ze begreep snel wat we wilden en ontwierp overzichtelijke en aantrekkelijke sites. Toen de sites eenmaal online stonden, was het makkelijk om even contact te leggen en kleine aanpassingen door te voeren. Kortom: we kregen wat we wilden, alleen mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken.”

Carien Karsten en Gerard Smit
StroomQ

“Elbrich luistert, kijkt en voelt aan wat er past bij onze visie. En vervolgens zet ze dit om in een prachtige site en producten. Met de producten die Elbrich heeft gemaakt en die onze cliënten in handen krijgen, zie en voel je dat je iets van waarde in handen hebt. Regelmatig komen wij met nieuwe ideeën Elbrich weet dit steeds weer om te zetten naar iets wat klopt en stijlvol is.”

Joke de Vries
Buro Nij

Elbrich heeft prachtig vorm gegeven aan onze trouwdag in Bergen aan Zee. Ons dromerige festival idee heeft ze doeltreffend in een creatief en authentieke trouwkaart en website vertaalt.

Jente en Peter